MENU

 • Image Hosted by ImageShack.us 
  Image and video hosting by TinyPic 
  Image Hosted by ImageShack.us 
  Image and video hosting by TinyPic 
  Image and video hosting by TinyPic 

.
Slike
                                                         Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Blog
četvrtak, siječanj 15, 2009


Nakon dodjele nagrada Zlatni globus, izvršni producenti serije "Dr. House" bili su raspoloženi za razgovor, pa su Michaelu Ausiellou iz Entertainment Weeklyja dali neke ekskluzivne informacije o događajima koje ćemo gledati u petoj sezoni. Izvršni producenti David Shore i Katie Jacobs otkrili su kako će se ljubavno-poslovni odnos Houseovih bivših suradnika Chasea (Jesse Spencer) i Cameron (Jennifer Morrison) i dalje razvijati te da ih u posljednjih desetak epizoda sezone "očekuju značajne promjene".

Producenti su se pak obranili od kritike da su u petoj sezoni previše vremena posvetili liku liječnice Remy 'Thirteen' Hadley koju glumi mlada i lijepa Olivia Wilde.
- Olivia je sjajna, a ja mislim da je 'Thirteen' zanimljiv lik - rekao je autor serije David Shore koji smatra da razvoj njezina lika ne ide nauštrb lika dr. Cameron.

To hoće li se glavni lik, problematični doktor House napokon zbližiti sa svojom nadređenom dr. Cuddy, ostalo je - nedorečeno. U zabavnom ćaskanju s novinarom EW-a dvoje se producenata složilo kako bi bilo vrijeme da House spava s Cuddy, ali su rekli da kreativni problem imaju oko izbora mjesta... Pa, živi bili pa vidjeli...

vecernji.hr

Dr-House @ 13:58 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
6878
Glazba

 •  
  Index.hr
  Nema zapisa.